Slick 60's
http://slick60s.com/

Picture upload issue!
http://slick60s.com/viewtopic.php?f=7&t=5340
Page 1 of 1

Author:  needmoretime [ March 19, 2008, 7:45 pm ]
Post subject:  Picture upload issue!

I am getting errors I know how to do it and the size is correct. Any help out here?

Thanks,

WK

Author:  NeZ_F100 [ March 20, 2008, 4:09 am ]
Post subject: 

i got the same problem...

Author:  6166 Junkyard Dog [ March 23, 2008, 8:51 am ]
Post subject: 

Cannot load pics either and also everytime change screens here have to log in sometimes log in 5 times for 1 message :(

Author:  ICEMAN6166 [ March 23, 2008, 1:41 pm ]
Post subject: 

no problem here.

Image

Author:  GLindley [ March 23, 2008, 3:20 pm ]
Post subject: 

I'm having the same problem as everyone else. Brian, can you upload pictures to your personal album here? I can link to pics all over the internet, just cannot upload pics to my album on Slick 60's

Author:  robert porterfield [ March 24, 2008, 3:50 am ]
Post subject: 

i am tring to get pics to upload and am getting a "size" issue any help here? :o

Author:  NeZ_F100 [ March 24, 2008, 10:15 am ]
Post subject: 

ICEMAN6166 wrote:


theres no problem uploading to other sites, the problem i´ve got is uploading to my album on this forum.

Author:  GLindley [ March 24, 2008, 9:21 pm ]
Post subject: 

Looks like the best fix is to open an account with photobucket or albumtown or the like and store you pics there and link to them on the site, unitl Jim Dog has a chance to fix it.

Author:  ICEMAN6166 [ March 25, 2008, 12:52 pm ]
Post subject: 

i see.
i also cannot load into my album.
hope it gets fixed soon as i refuse to join anything else.

Author:  cdherman [ March 31, 2008, 8:52 pm ]
Post subject: 

Still not fixed. Have a pic of a radiator for DocPepper, but no place to upload.......

Author:  Greg D [ March 31, 2008, 9:28 pm ]
Post subject: 

Can't get pics of donor to upload either.

Author:  6166 Junkyard Dog [ April 1, 2008, 11:18 am ]
Post subject: 

I have some pics as well still no luck

Author:  robert porterfield [ April 14, 2008, 3:20 am ]
Post subject: 

tried again tonite to upload........................still no luck :shock: :? :x :cry:

Author:  Greg D [ April 18, 2008, 8:54 pm ]
Post subject: 

Get the same "warning" bla bla bla when you try to load an avatar. Also keeps telling me there is no data or no url when I try to load it from photobucket. I KNOW the picture is there I can see it. Said your profile has been updated ONCE but NO pic.

Author:  robert porterfield [ April 19, 2008, 11:27 pm ]
Post subject: 

jim please help use w/ pics issue.......................... :( :( :o

Author:  robert porterfield [ June 16, 2008, 4:09 am ]
Post subject: 

jim i still dont know for sure what the pic issue is cant seem to figure out the size thing also cant load anything for avatar.......due to "size" any help would be helpful thanks robert :cry: :cry:

Author:  ICEMAN6166 [ July 1, 2008, 1:06 pm ]
Post subject: 

still having pic issues.

when i upload and submit, it goes thru the process without any warning texts but after it opens a blank page with nothing on it and the pic is not uploaded.

Author:  qwertyd10n [ July 12, 2009, 10:54 am ]
Post subject: 

I've been having this same problem for the past week or two... any ideas on what's going on? I've tried different computers and even different locations (IE: work & home).

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/